Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ


                Με   μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκαν χθες οι εκδηλώσεις της λήξης του σχολικού έτους που πέρα από τις αθλητικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν και θεατρικά δρώμενα και παραστάσεις.
          Αρχικά οι μαθητές της Δ1 τάξης με το θεατρικό δρώμενο τους "Το νησί των συναισθημάτων" μας μετέφεραν μηνύματα σημαντικά για τη σχολική και κοινωνική ζωή μας. 

              Στη συνέχεια τα πρωτάκια μάς εντυπωσίασαν με τη δαματοποίηση του βιβλίου του Ευγ. Τριβιζά "Η Δόνα Τερηδόνα και το μυστικό της γαμήλιας τούρτας".  Μέσα από τη δράση τους και τους έξυπνους διαλόγους διασκέδασαν και έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για την υγιεινή των δοντιών μας.
                Το  βράδυ της Τετάρτης οι μαθητές του ΣΤ 1 μας οδήγησαν σε ένα ταξίδι στην αρχαία Ελλάδα παρουσιάζοντας παιχνίδια από την εποχή που μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό με κάποια από τα σημερινά. Η παρουσίαση του πολιτιστικού τους προγράμματος "Τα παιχνίδια ταξιδεύουν στο χρόνο" προσέφερε γνώσεις και συναισθηματική ικανοποίηση. 

               Τα θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές των εκδηλώσεων την κα Χαρά, την  κα Χριστίνα, την κα Ειρήνη, την κα Ελένη και στους καθηγητές ειδικοτήτων κα Νεκταρία (Θεατρικής Αγωγής), κκο Σταύρο (Μουσικής), κο Χαράλαμπο (Εικαστικών) για τη δουλειά το αποτέλεσμα της οποίας και θαυμάσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: