Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ



    Με ανάμεικτα συναισθήματα για όλους πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο το βράδυ 13/6/15  στο προαύλιο του σχολείου μας η αποχαιρετιστήρια γιορτή του συλλόγου γονέων για τους μαθητές της ΣΤ τάξης που μας αποχαιρέτησαν. 
     Από πολύ νωρίς οι ίδιοι οι μαθητές ανέλαβαν δράση για την προετοιμασία του χώρου και μόλις άρχισε να βραδιάζει όλα ήταν έτοιμα. Με μια μικρή καθυστέρηση το πρόγραμμα εξελίχτηκε προσφέροντας εναλλαγή συναισθημάτων. Χαρά  και διασκέδαση με τα χορευτικά των μαθητών, όπου αναδείχτηκαν και κάποια κρυφά ταλέντα. Στη συνέχεια οι μαθητές τραγούδησαν ξανά τα τραγούδια που δημιούργησαν (Φιλιάννα, Ιωάννης,Ορφέας, κος Παπαδογεώργος) για την τελετή του συλλόγου "Προασπίζω". Αμέσως μετά η πρόεδρος του συλλόγου γονέων παρέδωσε τα αναμνηστικά λευκώματα μαζί με τα αναμνηστικά δωράκια και στη συνέχεια η συγκίνηση κορυφώθηκε με την παρουσίαση των σκέψεων και των επιθυμιών όλων των μαθητών της Στ τάξης.  Η συγκίνηση έδωσε τη θέση της στη χαρά, το χορό, το τραγούδι και τα πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα μέρα.
      Όλοι οι άνθρωποι που στα προηγούμενα χρόνια στάθηκαν κοντά στους μαθητές, εύχονται ολόθερμα να έχουν καλά και δημιουργικά χρόνια και να επιλέξουν με ρεαλισμό αυτό που πραγματικά αγαπάνε και τους αντιπροσωπεύει.

2 σχόλια:

ioannis mazonakis είπε...

ευχαριστουμε κυριε Θοδωρη για τα καλα σας λογια:Ιωαννης

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ είπε...

Μέσα από τις δυσκολίες δημιουργούμε και εξελισσόμαστε. Αυτό ισχύει για κάθε στιγμή της ζωής. Να το θυμάστε στις δύσκολες στιγμές της.