Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ  ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ"

          

      Με πολυπληθή και ενεργητική παρουσία το σχολείο μας συμμετείχε στην εκδήλωση του συλλόγου εθελοντών "Προαασπίζω" την Παρασκευή 29/5/15 το βράδυ στο πολιτιστικό κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης".
          Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παραδόθηκαν σε άτομα με συγκεκριμένες ικανότητες και ανάγκες τα πρώτα τέσσερα αμαξίδια που αγοράστηκαν με τα χρήματα που προέκυψαν από την ανακύκλωση πλαστικών καπακιών στη διάρκεια του φετινού σχολικού έτους. Ζώντας στη μεγαλούπολη και με τα προβλήματα παντός φύσεως γύρω μας οξυμένα, το σχολείο μας ως φορέας γνώσης, νοοτροπίας και πολιτισμού, δεν έμεινε αμέτοχο στο κάλεσμα. Από το ξεκίνημα της προσπάθειας ήταν εκεί και με όλο και περισσότερη θέρμη αύξανε τη συμμετοχή του στο πέρασμα του χρόνου. Αποτέλεσμα ήταν το 11ο Δημ. Σχολ. Αργυρούπολης να βρεθεί μεταξύ των επτά πρώτων σχολείων  σε ποσότητες καπακιών που ανακυκλώθηκαν. 
          Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στην εκδήλωση με δύο τραγούδια που δημιούργησαν οι ίδιοι. Πιο συγκεκριμένα το τραγούδι "Ένα καπάκι στη βροχή" ήταν σε στίχους του Θοδωρή Σ. και σε μουσική του κου Παπαδογιώργου, καθηγητή μουσικής τον οποίο και ευχαριστούμε, ενώ το τραγούδι "Ρόδες" ήταν σε στίχους της Φιλιάννας Π. και σε μουσική του Ιωάννη Μ.
        Με τα έντονα συναισθήματα  που δημιουργήθηκαν και τις εικόνες που αποθηκεύτηκαν στη μνήμη μας αποχωρήσαμε από την εκδήλωση με την υπόσχεση για μεγαλύτερη συμμετοχή του χρόνου, αφού μέσω της ευαισθητοποιημένης ανακύκλωσης προστατεύουμε το περιβάλλον συνεισφέροντας στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων κάποιων συνανθρώπων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: